zarkaamland زرکاملند
نبات نی دار زعفرانی Original price was: 120,000 تومان.Current price is: 105,000 تومان.
بازگشت به محصولات
zarkaamland زرکاملند
انجیرخشک Original price was: 210,000 تومان.Current price is: 199,000 تومان.

آلو

Original price was: 250,000 تومان.Current price is: 230,000 تومان.

آلو یکی از میوه‌های تابستانی است که مواد مغذی زیادی از جمله فیبر و آنتی‌اکسیدان دارد. می‌توانید از خواص آلو برای درمان یبوست، دیابت و حتی پیشگیری از بیماری قلبی و سرطان بهره ببرید. در مقاله‌ای که امروز برایتان در نظر گرفته‌ایم، قرار است شما را با خواص آلو و ارزش غذایی آن آشنا کنیم و طرز درست کردن ۲ خوردنی با آن را یاد دهیم. پس تا پایان مقاله در کنار ما بمانید.

ارزش غذایی آلو

ارزش غذایی آلو به شرح زیر است.

کالری ۷۵.۹
کربوهیدرات ۶۸.۱
چربی ۳.۹ گرم
پروتئین ۳.۹ گرم
فیبر غذایی ۲.۳ گرم
قند ۱۶.۴ میلی‌گرم
ویتامین A ۵۶۹ واحد بین‌المللی
ویتامین C ۱۵.۷ میلی‌گرم
ویتامین E ۰.۴ میلی‌گرم
ویتامین K ۱۰.۶ میکروگرم
تیامین ۳ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن
ریبوفلاوین ۳ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن
نیاسین ۰.۷ میلی‌گرم
ویتامین B6 ۲ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن
آهن ۰.۳ میلی‌گرم
منیزیم ۱۱.۶ میلی‌گرم
کولین ۳.۱ میلی‌گرم
کلسیم ۹.۹ میلی‌گرم
پتاسیم ۲۵۹ میلی‌گرم
پانتوتنیک اسید ۰.۲ میلی‌گرم
فسفر ۲۶.۴ میلی‌گرم
زینک (روی) ۰.۲ میلی‌گرم
فلوراید ۳.۳ میکروگرم
مس ۰.۱ میلی‌گرم
منگنز ۰.۱ میلی‌‌گرم

خواص آلو برای سلامتی بدن

آلو خواص آنتی‌اکسیدانی، ضدالتهابی و بهبوددهنده‌ی حافظه دارد. این میوه‌ی تابستانی حاوی فنول‌ها، به‌ویژه آنتوسیانین است که نوعی آنتی‌اکسیدان هستند. مصرف آلو با بهبود عملکرد شناختی، سلامت استخوان‌ها و عملکرد قلب در ارتباط است. این میوه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد و به همین دلیل خوردن آن باعث افزایش سطح قند خون نمی‌شود. آلو انواع مختلفی دارد و تمام انواع آن برای سلامتی بدن مفید هستند. در ادامه خواص آلو برای سلامتی بدن را بررسی می‌کنیم.

۱. به درمان یبوست کمک می‌کند

آلو غنی از فیبر بوده و در درمان یبوست مفید است. ترکیبات پلی‌فنولی موجود در آلو اثرات ملین دارند. آلوی خشک به بهبود تعداد دفعات دفع مدفوع و غلظت آن کمک می‌کند. مصرف منظم آلو می‌تواند غلظت مدفوع را بهبود دهد. کاروتنوئیدها و پلی‌فنول‌های منحصربه‌فرد موجود در آلو ممکن است هضم را تحریک کنند. هرچند به مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است.

۲. به درمان دیابت کمک می‌کند

درمان دیابت را هم می‌توانیم در فهرست خواص آلو جای دهیم. ترکیبات بیواکتیو مختلف موجود در این میوه‌ی تابستانی نقش مهمی در این زمینه دارند. ترکیبات بیواکتیو موجود در آلو شامل سوربیتول، اسید کوینیک، مس، پتاسیم و برن می‌شود. این مواد مغذی به کاهش احتمال ابتلا به دیابت کمک می‌‌کنند.

این میوه همچنین سطح سرم آدیپونکتین را افزایش می‌دهد که هورمونی است که سطح قند خون را تنظیم می‌کند. فیبر موجود در آلو هم سرعت جذب کربوهیدرات توسط بدن را کاهش می‌دهد. این میوه‌ی تابستانی خوشمزه مقاومت به انسولین را افزایش می‌دهد و به همین دلیل در درمان دیابت اثرگذار است.

ترکیبات پلی‌فنولیک موجود در آلو می‌توانند مسؤول خاصیت ذکر شده باشند. خوردن آلوی خشک شده به‌عنوان میان وعده می‌تواند احساس سیری را افزایش داده و خطر ابتلا به دیابت و سایر بیماری‌های خطرناک را کاهش می‌دهد. حواستان باشد که بیشتر از ۴ تا ۵ عدد آلو در روز مصرف نکنید، چون این میوه حاوی قند است. بهتر است آلو را به همراه منابع غذایی پروتئین مثل یک مشت مغز مصرف کنید.

۳. به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند

یک مطالعه به این نتیجه رسید که فیبر و پلی‌فنول‌های موجود در آلوی خشک شده می‌توانند به کاهش عوامل خطر سرطان روده‌ی بزرگ کمک کنند. در مطالعات آزمایشگاهی نشان داده شده که عصاره‌ی آلو حتی تهاجمی‌ترین انواع سلول‌های سرطان سینه را از بین می‌برد.

محققان در این مطالعات به این نتیجه رسیدند که طی فرآیند از بین رفتن سلول‌های سرطانی، سلول‌های سالم هیچ تغییری پیدا نکردند. علت این خاصیت آلو، وجود دو ترکیب به نام‌های کلروژنیک اسید و نئوکلروژنیک اسید در آن است. این دو ترکیب در بیشتر میوه‌ها وجود دارند، اما میزان آن‌ها در آلو به‌طرز قابل‌توجهی بیشتر است.

۴. می‌تواند از قلب محافظت کند

آلوی تازه یا خشک می‌تواند فشار خون بالا را کنترل کند و از این طریق در محافظت از سلامت قلب تأثیرگذار باشد. در یک مطالعه نشان داده شد سطح فشار خون افرادی که آب آلو یا آلو مصرف کردند، در مقایسه با دیگران کمتر بود. یک مطالعه‌ی دیگر به این نتیجه رسید که مصرف منظم آلو می‌تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد.

در یک مطالعه محققان از مردانی که به کلسترول بالا مبتلا بودند، درخواست کردند به مدت هشت هفته ۱۲ عدد آلو بخورند. نتایج این مطالعه نشان داد که شرکت‌کنندگان بهبود سطح کلسترول خون را تجربه کردند. خوردن آلوی خشک هم می‌تواند سرعت شکل‌گیری بیماری آرترواسکلروز (گرفتگی عروق) را کاهش دهد.

۵. سلامت استخوان‌ها را بهبود می‌بخشد

بین مصرف آلوی خشک و کاهش احتمال ابتلا به پوکی استخوان ارتباط وجود دارد. آلو یکی از مفیدترین میوه‌ها برای پیشگیری از پوکی استخوان به شمار می‌رود. آلو تراکم توده‌ی استخوانی را افزایش می‌دهد. بعضی از تحقیقات نشان می‌دهند که علت این خاصیت آلو وجود روتین (یک ترکیب بیواکتیو) در آن است.

با این وجود به تحقیقات بیشتری نیاز است تا متوجه شویم آلو چطور به تقویت سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند. آلو همچنین به دلیل اینکه حاوی ویتامین K است، برای استخوان‌ها فوایدی دارد. این ماده‌ی معدنی تعادل کلسیم در بدن را بهبود می‌بخشد و از این طریق سلامت استخوان‌ها را افزایش می‌دهد. آلوی خشک ویتامین K بیشتری دارد و می‌تواند یک گزینه‌ی ایدئال برای پیشگیری از پوکی استخوان در زنانی باشد که در دوران بعد از یائسگی قرار دارند.

آلو همچنین حاوی ترکیباتی است که با استرس اکسیداتیو مبارزه می‌کنند. استرس اکسیداتیو باعث می‌شود استخوان‌ها مثل اسفنج، پوک و حفره‌دار شوند. علاوه بر این استخوان‌ها را مستعد شکنندگی می‌کند و اغلب منجر به پوکی استخوان می‌شود.

۶. منجر به بهبود سلامت شناختی می‌شود

مطالعات نشان می‌دهند که پلی‌فنول‌های موجود در آلو می‌توانند عملکرد شناختی را بهبود ببخشند و سطح کلسترول موجود در مغز را کاهش دهند. این یعنی با خوردن آلو، احتمال ابتلا به بیماری‌های نورودژنراتیو (تخریب‌کننده‌ی عصب) در شما کاهش پیدا می‌کند.

در مطالعات انجام شده روی موش‌های صحرایی نشان داده شد که مصرف آب آلو با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های شناختی مرتبط با افزایش سن در ارتباط است. هرچند نشان داده شده که پودر آلوی خشک اثرات مشابهی در این زمینه ندارد. کلروژنیک اسید موجود در آلو می‌تواند به کاهش اضطراب هم کمک کند.

وزن

0 , 550 گرم

ابعاد

20 × 10 × 3 سانتیمتر

حمل و نقل کالا

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “آلو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *